ОБЗОР

EnOcean , DALI , RS232/485

Модульні контролери


Модульний контролер Модус 5680

Головний контролер 5680 - це пристрій . вживане для автоматизації інженерних систем і будівель , таких як управління кліматом , енергопостачанням , водопостачанням , охоронної сигналізації .
модульні контролери

Модульний контролер Модус 5684-0

Контролер Модус 5684-0 призначений для побудови систем автоматизації технологічного процесів у різних сферах , енергетика , ЖКГ , сільське господарство , залізничної, на транспорті.

Модульні контролери введення / виведення МОДУС

Інформація по лінійці панельні контролери


Панельний програмований логічний контролер ОВЕН СПК110

Панельний програмований логічний контролер СПК110 призначений для створення автоматизованих систем управління технологічними процесами в різних галузях промисловості , енергетики , ЖКГ.


Панельний програмований логічний контролер ОВЕН СПК105

Панельний програмований логічний контролер СПК105 призначений для створення автоматизованих систем управління технологічними процесами в різних галузях промисловості , енергетики , ЖКГ.

Панельний програмований логічний контролер ОВЕН СПК107

Панельний програмований логічний контролер СПК107 призначений для створення автоматизованих систем управління технологічними процесами в різних галузях промисловості , енергетики , ЖКГ.
панельні контролери

Панельні програмовані логічні контролери ОВЕН СПК1хх

СПК1хх призначений для створення автоматизованих систем управління технологічними процесами в різних галузях промисловості , енергетиці , ЖКГ
панельні контролери

Панельний програмований логічний контролер ОВЕН СПК210

Панель оператора з вбудованим і сенсорним управлінням ОВЕН СПК210 призначений для створення автоматизованих систем управління технологічними процесами в різних галузях промисловості , енергетики , ЖКГ та транспорті.
панельні контролери

Панельний програмований логічний контролер ОВЕН СПК207

У системах HVAC
У сфері ЖКГ (ІТП , ЦТП)
В АСУ водоканалів
Для управління кліматичним устаткуванням
У сфері виробництва будівельних матеріалів
на транспорті

Оптимально для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.

Програмовані логічні контролери ОВЕН ПЛК3XX

Універсальні контролерів серії ПЛК300 призначені для організації взаємодії між обладнанням, що має різні інтерфейси і протоколи зв'язку .

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК323

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК323 використовуються:
Для побудови автоматизованих систем контролю й обліку енергоресурсів ( АСКОЕ )
Для створення систем телеметрії
Для створення пристроїв збору та передачі даних ( ПЗПД )
Для об'єднання пристроїв з різними протоколами / інтерфейсами зв'язку в єдину мережу

Ідеально для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК308

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК308 застосовується :
Для побудови автоматизованих систем контролю й обліку енергоресурсів ( АСКОЕ )
Для створення пристроїв збору та передачі даних ( ПЗПД )
Для об'єднання пристроїв з різними протоколами / інтерфейсами зв'язку в єдину мережу

Ідеально для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.


Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК304

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК304 використовується для вирішення ряду завдань : об'єднання декількох пристроїв з різними інтерфейсами і протоколами зв'язку в єдину мережу , надання віддаленого консольного доступу до віддаленого обладнанню , створення систем моніторингу та диспетчеризації технологічних процесів , інженерних систем , будівель багато чого іншого.

Програмовані логічні контролери ОВЕН ПЛК110/ПЛК160

Програмовані логічні контролери ОВЕН ПЛК110/ПЛК160 застосовуються для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.

Програмований логічний контролер ПЛК160

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК160 для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК110 -60

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК110 -60 для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК110 -32

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК110 -32 для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК110 -30

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК110 -30 для побудови розподілених систем управління та диспетчеризації з використанням як провідних, так і бездротових технологій.

Програмований логічний контролер ПЛК100

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК 100 призначений
Для створення систем управління малими та середніми об'єктами
Побудова систем диспетчеризації
Побудова системи управління та диспетчеризації на базі ОВЕН ПЛК можливо як за допомогою дротових засобів - використовуючи вбудовані інтерфейси Ethernet , RS -232 , RS -485 , так і за допомогою бездротових засобів - використовую радіо , GSM , ADSL модеми

Програмований логічний контролер ПЛК154

Контролер ОВЕН ПЛК 154 призначений
Для створення систем управління малими та середніми об'єктами
Побудова систем диспетчеризації

Побудова системи управління та диспетчеризації на базі ОВЕН ПЛК можливо як за допомогою дротових засобів - використовуючи вбудовані інтерфейси Ethernet , RS -232 , RS -485 , так і за допомогою бездротових засобів - використовую радіо , GSM , ADSL модеми .


Програмований логічний контролер ПЛК150

Контролер ОВЕН ПЛК 150 призначений
Для створення систем управління малими та середніми об'єктами
Побудова систем диспетчеризації

Побудова системи управління та диспетчеризації на базі ОВЕН ПЛК можливо як за допомогою дротових засобів - використовуючи вбудовані інтерфейси Ethernet , RS -232 , RS -485 , так і за допомогою бездротових засобів - використовую радіо , GSM , ADSL модеми .

Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК73

Повноцінний програмований контролер для простих завдань автоматизації . Основні області застосування ОВЕН ПЛК73 - ЖКГ , ЦТП , ІТП , котельні , невеликі верстати. Являє собою зручну базу для створення закінчених приладів.
Програмовані логічні контролери
Програмований логічний контролер ОВЕН ПЛК63

Повноцінний програмований контролер для простих завдань автоматизації . Основні області застосування ОВЕН ПЛК63 - ЖКГ , ЦТП , ІТП , котельні , невеликі верстати. Являє собою зручну базу для створення закінчених приладів.
реле

Модуль інтерфейсний ПР- МІ485

Модуль інтерфейсний ПР- МІ485 дозволяє проводити підключення програмованого реле ПР110 до мережі RS -485. Така зв'язка дозволяє опитувати стану входів ПР110 і управляти дискретними виходами приладу . Крім того є можливість зчитувати і змінювати стан 64- х внутрішніх змінних. Таким чином , з'являється можливість контролювати стану внутрішніх змінних , відстежувати виконання алгоритму , а так само віддалено змінювати уставки , перемикати режими і т.п.
реле

Програмоване реле ОВЕН ПР110

ОВЕН ПР110 призначено релейного захисту та контролю; керування зовнішнім і внутрішнім освітленням

Програмоване реле ПР114

ОВЕН ПР114 - це вільно програмований пристрій , яке не містить у своїй пам'яті заздалегідь написаної програми . Алгоритм роботи програмованого реле формується безпосередньо користувачем , що робить прилад універсальним і дає можливість широко використовувати його в різних областях промисловості , сільському господарстві , ЖКГ і на транспорті.

Прилади для індикації і управління засувками


Пристрій керування та захисту електроприводу засувки без застосування кінцевих вимикачів ОВЕН ПКП1

Прилад ПКП1 призначений для управління і контролю роботою засувок і затворів і для захисту їх механізмів і електропроводів при заклинювання без застосування кінцевих вимикачів . ПКП1 з успіхом використовується , наприклад , у системі « Водоканал ».
датчики

Поплавкові датчики рівня ПДУ- І

Поплавкові датчики рівня ПДУ- І призначені для сигналізації рівня , рідини. Датчик видає струмовий сигнал 4 .. 20 мА.
Датчики , Вимірювання і регулювання рівня
Датчики рівня поплавкові ПДУ ( ПДУ -1.1 , ПДУ -2.1 , ПДУ- 3.1)

Поплавкові датчики рівня - одні з найбільш недорогих і , разом з тим , надійних пристроїв для вимірювання рівня рідин. Поплавкові датчики рівня ПДУ можуть використовуватися для контролю рівня самих різних продуктів , наприклад стічних вод , хімічно агресивних рідин або харчових продуктів. Поплавкові датчики рівня стійкі до піні і пухирцям в рідині і можуть працювати з в'язкими рідинами.
датчики


Датчик рівня кондуктометричний 3- х стрижневий ДСП.3

датчики
Одноелектродні датчики ДС.1 , ДС.2 , ДС.П , ДС.К

Датчики рівня кондуктометричного типу , призначені для вимірювання та сигналізації рівнів рідин.

Принцип дії датчиків заснований на зміні електропровідності між загальним і сигнальними електродами залежно від рівня виміряного речовини.
Вимірювання і регулювання рівня


Блок узгодження кондуктометричних датчиків ОВЕН БКК1

Призначений для відстеження чотирьох рівнів струмопровідної рідини. Може використовуватися як самостійний виріб для управління виконавчими механізмами , або як пристрій узгодження кондуктометричних датчиків з ОВЕН ПЛК (або контролерами інших виробників).

Вимірювання і регулювання рівня


Контролер для керування насосом ОВЕН САУ -У

Контролер призначений для створення систем автоматичного контролю та підтримки рівня , а також управління насосами. У САУ -У реалізовано всі 12 алгоритмів роботи , існуючих аналогічних приладів ОВЕН , а саме: ОВЕН САУ -МП , ОВЕН САУ - М6 , САУ - М7 . прилад випускається в настінному (Н) , DIN- рейковому ( Д) і щитовому ( Щ11 ) виконаннях


Прилад для управління системою подаючих насосів ОВЕН САУ -МП

Логічний мікропроцесорний контролер САУ -МП призначений для вирішення завдань локальної автоматизації , пов'язаних із застосуванням релейних схем .

Застосовується для управління подавальними насосами в системах гарячого і холодного водопостачання , а також для підтримки рівня рідини в резервуарі.


Сигналізатор рівня рідких і сипучих середовищ ОВЕН САУ - М7Е

Прилад САУ - М7Е забезпечує контроль рівня рідких або сипучих матеріалів в резервуарі. Може управляти заповненням , осушенням або підтримкою рівня в опалювальних котлах , водонапірних вежах , зерносховищах і т.п.

Сигналізатор рівня рідини трьохканальний ОВЕН САУ - М6

Сигналізатор рівня рідини трьохканальний ОВЕН САУ - М6 - призначений для автоматизації технологічних процесів , пов'язаних з контролем і регулюванням рівня рідини.

САУ - М6 є функціональним аналогом приладів ESP - 50 і РОС 301.

Прилад випускається в корпусі настінного кріплення типу Н.


Прилад для автоматичного регулювання рівня рідин ОВЕН САУ -М2

Прилад САУ -М2 застосовується в системах автоматичної підтримки рівня рідини в резервуарах , накопичувальних ємностях , відстійниках , а також в системах автоматичного осушення.

Прилад управління занурювальним насосом випускається в корпусі настінного кріплення Н.


Генератор уніфікованого сигналу струму РЗУ -420

Генератор уніфікованого сигналу струму РЗУ -420 призначений для завдання уніфікованих сигналів струму 4 .. 20 мА в процесі випробування систем автоматики , а також для контролю величини струму і напруги.

Використання даного приладу дозволяє істотно скоротити час, що витрачається на багато рутинні операції при виробництві пуско -налагоджувальних робіт автоматизованих систем управління.


Тахометр ОВЕН ТХ01

Тахометр ОВЕН ТХ- 01 призначений для вимірювання частоти обертання вала , лінійної швидкості переміщення конвеєра , часу напрацювання агрегатів .


Витратомір ОВЕН РМ1

Витратомір РМ1 дозволяє замінити застосовуваний для обчислення результатів вимірювання витрати , тиску і температури комплект апаратури АКЕСР ( самописці КСД , частотні суматори і т.д.).

Витратомір випускається в корпусі щитового кріплення типу Щ.

Лічильники імпульсів
Нова лінійка лічильників імпульсів

Прилади даної лінійки здатні працювати і при негативних температурах до -20 ° С. Нові лічильники мають просте меню програмування , що значно спростить конфігурування .
Лінійка побудована за принципом від простого до складного ( СІ10 - СІ20 - СІ30 ) , що дозволяє застосувати певний лічильник під потрібну задачу без надмірностей.


Лічильник імпульсів ОВЕН СІ8

Мікропроцесорний лічильник імпульсів СІ 8 . Використовується для підрахунку кількості продукції на транспортері , довжини намотуваного кабелю або екструзійної плівки , сортування продукції , відліку партій продукції , сумарної кількості виробів і т.п. Вбудований в СІ8 таймер дозволяє використовувати прилад як лічильника напрацювання, витратоміра або для визначення швидкості обертання валу.

Лічильник імпульсів ОВЕН СІ30

Мікропроцесорний лічильник імпульсів СІ30 . Використовується для підрахунку кількості продукції на транспортері або рідини , довжини намотуваного кабелю або екструзійної плівки , сортування продукції , сумарної кількості виробів і т.п.

Лічильник імпульсів ОВЕН СІ20

Даний прилад був спеціально адаптований для управління системами дозування рідких середовищ , намотувальних установок (кабель , провід , екструзионная плівка і т.д.).

Лічильник імпульсів ОВЕН СІ10

Лічильник імпульсів ОВЕН СІ10может використовуватися для підрахунку кількості продукції на транспортері , підрахунку числа відвідувачів , сумарної кількості виробів і т.п.

Абсолютно простий лічильник , який не потребує ніяких додаткових налаштувань. Потрібно тільки підключити датчик і подати живлення на прилад .

Мікропроцесорне реле часу двоканальне ОВЕН УТ24

Мікропроцесорне реле часу УТ24 використовується в якості програмного автомата для управління синтезом речовин , сушильними , гальванічними та іншими складними технологічними процесами .
таймери

Лічильник часу СВ01

Прилад призначений для вимірювання інтервалів часу і рахунки кількості виміряних сигналів.

Лічильник часу СВ01 може бути використаний у складі вимірювальних систем контролю і управління технологічними процесами на промислових підприємствах.

Він може застосовуватися для автоматичного обліку часу напрацювання устаткування ( двигунів , верстатів , автономних електростанцій , компресорів , холодильних установок , спецтехніки тощо обладнання) , завдяки чому вдається виміряти загальну тривалість роботи обладнання і своєчасно проводити профілактичні та регламентні роботи .
таймери

Універсальний таймер реального часу двоканальний ОВЕН УТ1

Календарний таймер УТ1 призначений для автоматичного включення і виключення виконавчих механізмів в заданий момент часу.

Застосовується для управління освітленням в теплицях , інкубаторах , вуличним освітленням , а також у технологічних процесах , де час включення і виключення обладнання пов'язано з календарною датою або часом доби.
Прилади для холодильної техніки
Регулятор швидкості обертання вентилятора залежно від температури ОВЕН Ервен

Регулятор швидкості обертання вентилятора залежно від температури ОВЕН Ервен застосовується для підтримки температури в системах охолодження за рахунок зміни швидкості обертання вентилятора

Регулятор швидкості обертання вентилятора залежно від температури ОВЕН Ервен випускається в щитовому корпусі типу Щ2 , ступінь захисту з боку лицьової панелі IP54.

Прилади для холодильної техніки

Блок управління середньо-та низькотемпературними холодильними машинами ОВЕН ТРМ961

Призначений для застосування в недорогих морозильних установках , холодильних прилавках , моноблоках і іншому торговельному і промисловому холодильному обладнанні , має можливість підключення зовнішнього пристрою аварійного сигналу.

ТРМ961 випускається в щитовому корпусі типу Щ3 , ступінь захисту з боку лицьової панелі IP54.


Блок управління середньо-та низькотемпературними холодильними машинами з автоматичної розморозкою ОВЕН ТРМ974

Блок управління середньо-та низькотемпературними холодильними машинами з автоматичної розморозкою ОВЕН ТРМ974 призначений для застосування в шафах керування морозильними камерами , холодильними прилавками , моноблоками та іншим торговим і промисловим холодильним обладнанням.

Прилад випускається в корпусах 2- х типів: щитовому Щ3 і корпусі для кріплення на DIN -рейку Д.


Перетворювач частоти ОВЕН ПЧВ3

Векторні перетворювачі частоти ОВЕН ПЧВх з функцією автоматичної оптимізації енергоспоживання призначені для управління частотою обертання асинхронних двигунів у складі приводів промислових установок , систем опалення , вентиляції та кондиціонування повітря .
перетворювачі частоти

Перетворювач частоти ОВЕН ПЧВ1 і ПЧВ2

Універсальні векторні перетворювачі частоти малої і середньої потужності ОВЕН ПЧВ1 і ПЧВ2 можуть застосовуватися в системах автоматизованих приводів потужністю не більше 22 кВт , в числі яких різноманітні HVAC -системи , верстати малої і середньої потужності , конвеєрні лінії , системи просторового позиціонування і ін
перетворювачі частоти
Перетворювач частоти векторний ОВЕН ПЧВx

Серія перетворювачів частоти « ОВЕН ПЧВх » призначена для управління частотою обертання асинхронних двигунів у складі приводів для роботи в промислових і побутових установках , системах опалення , вентиляції та кондиціонування повітря .
Завдяки вбудованому функціональному , програмному та апаратному оснащенню серія « ОВЕН ПЧВх » може застосовуватися в приводах :

Вимірювачі параметрів електричної мережі

Дані прилади дозволяють вимірювати параметри електричних мереж живлення (струм мережі , напруга) як у промислових зонах , так і сферах ЖКГ , побутовому секторі , інших об'єктах народного господарства .

Контролер - монітор мережі КМС- Ф1

КМС- Ф1 дозволяє вимірювати і відображати всі важливі показники однофазної електричної мережі : діючих значень напруги і струму , частоти першої гармоніки .

Контролер - монітор мережі може бути використаний у складі вимірювальних систем контролю і управління технологічними процесами на промислових підприємствах.
Архіватори , Реєстратори електронні ( безпаперові самописці )

Модуль збору даних ОВЕН МСД200

Модуль збору даних ОВЕН МСД200 застосовується для опросапрослушіванія приладів , модулів вводу , контролерів мають можливість передавати дані в мережу RS -485. Виробляє архівування даних отриманих з 64 точок вимірювання на карту пам'яті SD.

Застосовується для архівації даних теплолічильників , даних про хід різного роду технологічних процесів у харчовій , хімічній, газовій , пакувальної галузях , при виробництві будівельних матеріалів , деревообробці , в різних сферах ЖКГ та багатьох інших областях промислової автоматизації .
Архіватори , Реєстратори електронні ( безпаперові самописці )
Модуль збору даних ОВЕН МСД100

Модуль збору даних ОВЕН МСД100 застосовується для опитування \ прослуховування приладів , модулів вводу , контролерів мають можливість передавати дані в мережу RS- 485 ( ОВЕН ТРМ2хх , ОВЕН ТРМ138 , ОВЕН ТРМ148 , ОВЕН ТРМ101 , ОВЕН ТРМ151 , ОВЕН ТРМ251 , ОВЕН ТРМ133 , ОВЕН ТРМ32 , ОВЕН ТРМ33 , ОВЕН МПР51 , ОВЕН УКТ38 , ОВЕН СІ30 , ОВЕН ПКП1 , ОВЕН МВА , ОВЕН МДВВ , ОВЕН МВУ , ОВЕН Мх100 , ОВЕН ПЛК прилади та контролери сторонніх виробників).
Виробляє архівування даних отриманих з 64 точок вимірювання на карту пам'яті microSD .

Нормуючі перетворювачі


Універсальний нормуючий перетворювач НВТ - 3.Ех у вибухозахищеному виконанні

Призначення універсального нормирующего перетворювача ОВЕН НПТ1 ОВЕН НВТ - 1.00.1.1.Ех - це універсальний перетворювач сигналів датчиків температури розташованих у вибухонебезпечних зонах в уніфікований сигнал постійного струму 4 ... 20 мА. Перетворювач призначений для роботи з термопарами та термометрами опору ( ГОСТ Р 8.585-2001 і ГОСТ [ ...]
нормуючі перетворювачі

Універсальний нормуючий перетворювач НПТ1

Нормуючий перетворювач ОВЕН НПТ1 , призначений для перетворення значення температури виміряної за допомогою термопари або термоопору , в уніфікований сигнал постійного струму 0 ( 4 ) - 20 мА. Може використовуватися у вторинних приладах систем автоматичного контролю , регулювання та керування технологічними процесами в різних галузях промисловості , у тому числі підконтрольних Ростехнадзору , а також в комунальному господарстві , диспетчеризації , телемеханічних інформаційно - вимірювальних комплексах і т.д.

Програмні задатчики


Універсальний двоканальний програмний ПІД- регулятор ОВЕН ТРМ151

Універсальний двоканальний програмний ПІД- регулятор ОВЕН ТРМ151 застосовується для створення систем управління різного рівня складності - від контурів локального регулювання до комплексних систем керування об'єктами з інтеграцією в АСУ .

Програмний ПІД- регулятор ОВЕН ТРМ251

Одноканальний програмний ПІД- регулятор ОВЕН ТРМ251 застосовується для управління багатоступінчатими температурними режимами в системах управління електропечами ( камерними , елеваторними , шахтними , плавильними та ін.)
програмні задатчики

Регулятор температури і вологості , програмований за часом , ОВЕН МПР51

Програмний задатчик ОВЕН МПР51 - Щ4 призначений для управління багатоступінчатими температурно-вологісний режим технологічних процесів при виробництві м'ясних та ковбасних виробів , у хлібопекарській промисловості , в інкубаторах , термо-і кліматокамерах , виручених та сушильних шафах , при сушінні деревини , виготовленні залізобетонних конструкцій і пр.

Контролери для вентиляції та ГВП


Контролери для систем опалення та гарячого водопостачання (ГВП ) ТРМ132М

Контролери систем опалення та ГВП ТРМ132М в комплексі з первинними перетворювачами , модулем розширення МР1 і виконавчими механізмами призначені для контролю і регулювання температури в контурах опалення та ГВП , відображення виміряної температури і режимів роботи на вбудованому індикаторі і формування сигналів управління вбудованими вихідними елементами і вихідними елементами модуля МР1 .


Контролер припливної вентиляції ОВЕН ТРМ133

Контролер ОВЕН ТРМ133 призначений для регулювання температури повітря в приміщеннях , обладнаних системою припливної вентиляції з водяним калорифером .

Контролер для регулювання температури в системах опалення з припливною вентиляцією ОВЕН ТРМ33

Прилад ОВЕН ТРМ33 призначений для регулювання температури повітря в приміщеннях , обладнаних системою припливної вентиляції з водяним калорифером .
Контролери для вентиляції та ГВП
Промисловий контролер для регулювання температури в системах опалення ОВЕН ТРМ32

Промисловий контролер ОВЕН ТРМ32 призначений для контролю і регулювання температури в контурах опалення та гарячого водопостачання.

ПІД- регулятори


Вимірювач ПІД- регулятор для керування засувками і триходовими клапанами з інтерфейсом RS -485 ОВЕН ТРМ212

Прилад ОВЕН ТРМ212 для управління клапанами і засувками з електроприводом :
в системах ГВП , газового і парового опалення;
в теплообмінних апаратах ( пастеризаторах ) ;
при подачі охолоджуючої рідини в контурах водяних охолоджувачів ;
при регулюванні співвідношення газ / повітря ,

Вимірювач ПІД- регулятор для керування засувками і триходовими клапанами ОВЕН ТРМ12

Терморегулятор ОВЕН ТРМ12 призначений для автоматизації подачі теплоносія в системі ГВП , газового і парового опалення , в теплообмінники пастеризаторів , для управління газовими пальниками , управління положенням золотника в холодильних машинах , а також в іншому технологічному обладнанні , де використовуються запірно -регулюючі або триходові клапани і засувки з електроприводом.
ПІД- регулятори
Універсальний ПІД- регулятор восьмиканальний ОВЕН ТРМ148

Прилад ТРМ148 застосовується для побудови автоматизованих систем моніторингу , контролю та управління технологічними процесами в харчовій , металообробній промисловості , при виробництві кераміки , в системах клімат- контролю та ін


ПІД- регулятор з інтерфейсом RS -485 ОВЕН ТРМ210

ОВЕН ТРМ210 - ПІД- регулятор температури , тиску чи інших фізичних величин , призначений для точного підтримки заданих параметрів в різних технологічних процесах . Використовується в складі складного технологічного обладнання : екструдерів , термопластавтоматів , печей , пакувального , поліграфічного , вакуум- формувального устаткування і т.п.

ПІД- регулятор з універсальним входом і RS -485 ОВЕН ТРМ101

ПІД- регулятор температури , тиску чи інших фізичних величин в різних технологічних процесах ОВЕН ТРМ101 призначений для точного підтримки заданих параметрів . Використовується в складі складного технологічного обладнання : екструдерів , термопластавтоматів , печей , пакувального , поліграфічного , вакуум- формувального устаткування і т. п.

Вимірювач ПІД- регулятор одноканальний ОВЕН ТРМ10

Терморегулятор ОВЕН ТРМ10 призначений для вимірювання температури або іншої фізичної величини ( ваги , тиску , вологості тощо) , імпульсного або аналогового управління навантаженням за пропорційно - інтегрально - диференціального (ПІД ) закону , а також для формування додаткового сигналу , який може бути використаний для сигналізації про вихід параметра за встановлені межі або для двохпозиційного регулювання .

Вимірювач - регулятор універсальний шестіканальний ТРМ136

Вимірювач - регулятор універсальний шестіканальний ТРМ136 призначений для побудови автоматичних систем контролю і регулювання виробничими технологічними процесами в металообробної , харчової , хімічної , деревообробної , у виробництві будівельних матеріалів і в інших областях промисловості.
Вимірювання і регулювання тиску. , Вимірники -Регулятори
Універсальний вимірювач-регулятор температури , тиску восьмиканальний ОВЕН ТРМ 138

Вимірювач - регулятор ОВЕН ТРМ 138 призначений для вимірювання , реєстрації і регулювання температури , тиску чи іншого фізичного параметра , одночасного управління декількома ( до 8 -ми) виконавчими механізмами , а також для реєстрації виміряних параметрів на ЕОМ.

 

EnOcean, DALI, RS232/485

Modular controllers
Modular Controller Modus 5680

The head controller 5680 - a device . It is used for automatic control systems and buildings, such as climate control , power supply, water supply, security alarm.
Modular controllers
Modular Controller Modus 5684-0

Modus 5684-0 controller is designed for building automation systems of technological processes in various fields , energy , housing , agriculture , railways and transport.
Modular controllers
Modular I / O controllers MODUS

Information on line
panel controllers
Panel- PLC OWEN SPK110

Panel SPK110 programmable logic controller is designed for the creation of automated process control systems in various fields of industry , energy and utilities.
panel controllers
Panel- PLC OWEN SPK105

Panel SPK105 programmable logic controller is designed for the creation of automated process control systems in various fields of industry , energy and utilities.

Panel- PLC OWEN SPK107

Panel SPK107 programmable logic controller is designed for the creation of automated process control systems in various fields of industry , energy and utilities.
panel controllers
Panel programmable logic controllers OWEN SPK1hh

SPK1hh intended for creation of the automated control system of technological processes in various fields of industry , energy , utilities
panel controllers
Panel- PLC OWEN SPK210

The operator panel with integrated touch control and ARIES SPK210 intended for creation of the automated control system of technological processes in various fields of industry, energy , utilities and transport.
panel controllers
Panel- PLC OWEN SPK207

Panel- PLC OWEN SPK207
In HVAC systems
In the sphere of housing and communal services (ITP , CTP )
In ACS utilities
For climate control equipment
In the production of building materials
In the transport

Optimized for building distributed systems management and scheduling using both wired and wireless technologies.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controllers OWEN PLK3XX

Universal PLK300 series controllers are designed for interaction between equipment having different interfaces and communication protocols .

Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller ARIES PLK323

Programmable logic controller ARIES PLK323 used :
For the construction of automated control systems and energy metering ( AMR )
To create a telemetry system
To create a collection devices and data ( DRC )
To group devices with different protocols / interfaces into a single network connection

Ideal for distributed control systems and scheduling using both wired and wireless technologies.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller ARIES PLK308

Programmable logic controller ARIES PLK308 apply:
For the construction of automated control systems and energy metering ( AMR )
To create a collection devices and data ( DRC )
To group devices with different protocols / interfaces into a single network connection

Ideal for distributed control systems and scheduling using both wired and wireless technologies.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller ARIES PLK304

Programmable logic controller ARIES PLK304 used to solve a number of problems : the integration of multiple devices with different interfaces and communication protocols in a single network , providing remote console access to remote equipment , the establishment of monitoring and dispatching processes , systems engineering, building more.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controllers OWEN PLK110/PLK160

Programmable logic controllers OWEN PLK110/PLK160 used for building distributed systems management and scheduling using both wired and wireless technologies.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller PLK160

Programmable logic controller ARIES PLK160 for distributed control systems and scheduling using both wired and wireless technologies.

Programmable logic controller ARIES PLK110 -60

Programmable logic controller ARIES PLK110 -60 for distributed control systems and scheduling using both wired and wireless technologies.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller ARIES PLK110 -32

Programmable logic controller ARIES PLK110 -32 for distributed control systems and scheduling using both wired and wireless technologies.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller ARIES PLK110 -30

Programmable logic controller ARIES PLK110 -30 for distributed control systems and scheduling using both wired and wireless technologies.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller PLK100

A programmable logic controller 100 is designed OWEN PLC
To create management systems in small and medium-sized entities
The construction of the dispatching
Development of management and scheduling based on OWEN PLC is possible using wireline - using the built-in interfaces, Ethernet, RS- 232 , RS- 485 , and with the help of wireless equipment - using radio , GSM, ADSL modems
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller PLK154

OWEN PLC controller 154 is designed
To create management systems in small and medium-sized entities
The construction of the dispatching

Development of management and scheduling based on OWEN PLC is possible using wireline - using the built-in interfaces, Ethernet, RS- 232 , RS- 485 , and with the help of wireless equipment - using radio , GSM, ADSL modems.

Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller PLK150

OWEN PLC controller 150 is designed
To create management systems in small and medium-sized entities
The construction of the dispatching

Development of management and scheduling based on OWEN PLC is possible using wireline - using the built-in interfaces, Ethernet, RS- 232 , RS- 485 , and with the help of wireless equipment - using radio , GSM, ADSL modems.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller ARIES PLK73

Full programmable controller for simple automation tasks. Main applications OWEN PLK73 - utilities, central heating stations , boilers , small machines . It is a convenient base from which to create complete units.
Programmable Logic Controllers
Programmable logic controller ARIES PLK63

Full programmable controller for simple automation tasks. Main applications OWEN PLK63 - utilities, central heating stations , boilers , small machines . It is a convenient base from which to create complete units.
relay
Interface Module OL - MI485

Interface Module OL - MI485 allows connection of programmable relay PR110 to the RS-485 network . This bundle allows you to query the status of the inputs and PR110 digital outputs to control the device. In addition it is possible to read and modify the state of the 64 internal variables. Thus , it is possible to monitor the state of internal variables that track the performance of the algorithm , as well as remotely change settings , switch modes , etc.
relay
Programmable relay PR110 OWEN

ARIES PR110 is designed for relay protection and control , control the indoor and outdoor lighting

Programmable relay PR114

ARIES PR114 - is freely programmable device that does not include in its memory pre-written program. The algorithm works programmable relay is formed directly by the user , which makes the device versatile and allows widely used in various fields of industry , agriculture , housing , and transportation.
Devices for display and control valves
Control and protection of the electric valves without end switches OWEN PKP1

PKP1 instrument designed to control and monitor the work of valves and gate valves and mechanisms to protect them and wiring at jamming without the use of switches. PKP1 has been successfully used , for example, in the " Water canal ".
sensors
The float level sensors and remote -

The float level sensors , remote control and are designed to signal level of liquid. The sensor outputs a current signal 4 .. 20 mA.
Sensors , Measurement and control level
Float Level Sensors Remote Control ( RC -1.1 , RC -2.1 RC -3.1 )

The float level sensors - one of the most inexpensive and at the same time , reliable devices for the measurement of liquids . Float level sensors can be used for remote control of different levels of products such as sewage , chemically aggressive liquids or foods. The float level sensors are resistant to foam and bubbles in the liquid and can handle viscous fluids.
sensors
Conductivity Level Sensor 3 pivotal DSP.3